Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bouw zelf mee aan een indie game

Meet The Indie Buskers.

The Indie Buskers, een gedreven collectief van vijf bekende indie game programmeurs, slaan op 14 en 15 april de handen ineen om gezamenlijk vijf gloednieuwe indie games te maken.

Tijdens deze 'game jam' werken de programmeurs en gamedesigners in korte tijd de meest populaire suggesties van potentiële kopers uit tot complete games. Hierbij werken zij met beperkte middelen en zal improvisatie de boventoon voeren. Het proces zal van het begin tot het eind via livestreams en status updates te volgen zijn.

Heb jij nu een geweldig idee voor een vette game? Op de website van The Indie Buskers kun jij je suggesties gratis aandragen. Het hele pakket met indie games zal nadien voor een zacht prijsje beschikbaar worden gesteld.

Game jams lijken steeds populairder te worden. Zo zal dit weekend de internationale What Would Molydeux? game jam plaatsvinden, een evenement geïnspireerd door de games van gameguru Peter Molyneux.

Getagged als

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen