Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bouw hoger als ooit tevoren in Minecraft 1.2

Jungles, ocelotten, ijzeren golems en meer.

Iedereens favoriete blokkendoos is flink uitgebreid: de 1.2 update van Mojang's Minecraft is vandaag live gegaan en heeft een flinke hoeveelheid nieuwe content toegevoegd aan de game.

Zo is het plafond van de wereld in hoogte verdubbeld waardoor jouw fantastische torens twee keer zo hoog kunnen groeien. Daarnaast kun je de ondoordringbare jungles proberen te verkennen. Kijk goed om je heen want het zou zomaar kunnen dat je oog in oog komt te staan met de katachtige ocelotten. Op slag verliefd geworden? Dan kun je natuurlijk altijd proberen het schattige beestje te temmen zodat je haar mee naar huis kunt nemen!

Vergeet ook zeker niet een ijzeren golem te bouwen. Deze indrukwekkende titanen zijn bijzonder efficiënte bewakers en kunnen worden ingezet om zombies te verdrijven. En dan is er nog de verbeterde AI, zijn er nieuwe voorwerpen om te verzamelen en nieuwe blokken om mee te bouwen. Een complete lijst van nieuwe content vind je op de site van Mojang.

Weer helemaal in de stemming gekomen? Bezoek zeker onze Eurogamer Minecraft server en bouw gezellig met ons mee!

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen