Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Boss Key Productions kondigt Radical Heights aan

Battle Royale spelen alsof het 2080 is.

Boss Key Productions heeft Radical Heights aangekondigd. De game is een Battle Royale die zich afspeelt in een futuristische versie van de jaren 80. Radical Heights is vanaf 10 april beschikbaar via Steam Early Access.

Hoofdontwikkelaar Zach Lowery benadrukt dat de game zich voorlopig in 'X-Treme Early Access' bevindt. Zo bevat Radical Heights momenteel nog heel wat placeholder assets. Binnen een jaar moet de game volledig af zijn.

Radical Heights is free-to-play. Met echt geld koop je Rad Gems, die je dan weer gebruikt om outfits en andere cosmetische voorwerpen te kopen. Zo is het onder andere mogelijk om rond te rijden op een BMX en die zelf aan te passen.

Vorige week liet Boss Key Productions nog weten dat de ontwikkeling van Lawbreakers is stopgezet. Na het commerciële falen van die game klinkt de aankondiging van Radical Heights dan ook als een enigszins tevergeefse poging van de studio om toch maar succes te boeken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties