Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands verhoogt max. level

Gratis naar level 69.

Gamers kunnen weer wat verder met Borderlands. Developer Gearbox gaat namelijk gratis de level cap verhogen van 60 naar 69. Eerst was het verhoogde maximum een feature van Claptrap's New Robot Revolution, een DLC-pack dat in oktober zal verschijnen, nu wordt het dus deel van een gratis update voor iedereen die Borderlands in huis heeft gehaald.

Samen met de verhoging van de level cap zal de update er ook voor zorgen dat de originele campagne geherbalanceerd wordt met de nieuwe extra levels in het achterhoofd.

Claptrap's New Robot Revolution moet ergens midden oktober verschijnen, samen met de Game of the Year Edition van Borderlands. De DLC zal 800 MSP kosten en voegt een verhaal over een Claptrap robotrevolutie toe aan de game met nieuwe missies, vijanden en bazen. De Game of the Year Edition zal alle DLC die eerder al is verschenen bevatten.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties