Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage komt uit op 24 maart

Speelt zich af in de geest van Claptrap.

De downloadbare uitbreiding Claptastic Voyage voor Borderlands: The Pre-Sequel komt uit op 24 maart. Dat maken 2K Australia en Gearbox Software bekend.

De uitbreiding valt die dag te downloaden, zowel voor Borderlands: The Pre-Sequel als voor Borderlands: The Handsome Collection. Claptastic Voyage is de enige downloadbare uitbreiding die zich dus niet op het schijfje van The Handsome Collection bevindt.

Claptastic Voyage verbindt de verhalen van Borderlands: The Pre-Sequel en Borderlands 2 met elkaar. Als Vault Hunter moet je in de geest van Claptrap duiken om te zoeken naar een mysterieus object. "Je verkent de verste hoeken van Claptraps geest," zo vertelt 2K Australia. "Zijn verwachtingen, dromen en domheid."

De uitbreiding bevat ook het Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2. Daardoor verhoog je de level cap met nog eens tien levels tot een totaal van zeventig.

Wie de Season Pass van Borderlands: The Pre-Sequel heeft, kan Claptastic Voyage gratis downloaden. Voor andere spelers kost de uitbreiding tien euro.

De releasedatum van Borderlands: The Handsome Collection voor de PlayStation 4 en Xbox One ligt op diezelfde dag.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties