Skip to main content

Borderlands ook richting Steam

PC-versie krijgt enkele extra's.

De PC-versie van Borderlands mag dan wel vertraging hebben opgelopen, blijkbaar heeft ontwikkelaar Gearbox daar een goede reden voor.

Dat er 87 'bazillion' wapens in het spel te vinden zijn was al langer dan vandaag bekend, maar blijkbaar zullen verzamelaars vooral op de PC aan hun trekken komen. Ben je iemand die graag tegenover zijn vrienden opschept, dan kun je namelijk de items cards die verbonden zijn aan elk wapen vanuit het spel exporteren in de vorm van een .jpg-file. De digitale penis groeit alweer enkele centimeters!

Verder laat Gearbox weten dat mensen met een krachtige PC - bijvoorbeeld de Acer Predator die wij weggeven - zullen kunnen genieten van de mooiste graphics die Borderlands te bieden heeft. Daarnaast zijn alle menuschermen speciaal aangepast zodat ze perfect handelbaar zijn met een muis en toetsenbord.

Als laatste liet men nog weten dat de PC-versie van Borderlands niet enkel in de winkelrekken, maar ook op Steam te vinden zal zijn.

We zijn erg blij om te horen dat Borderlands op de PC serieus genomen wordt, en we willen dan ook best wat langer wachten op het spel. De consoleversies verschijnen op 23 oktober.

Read this next