Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands 2: nieuw personage Krieg the Psycho onthuld, level cap stijgt, Ultimate Vault Hunter modus én krijgt nieuwe uitbreiding 'Bunkers and badasses'

Borderlands is nog niet klaar met zijn gamers!

Gearbox Software heeft het zesde speelbare personage voor hun shooter Borderlands 2 onthuld. En nog een vrachtlading aan andere content.

Allereerst het nieuwe personage. Krieg the Psycho is de naam en melee combat is zijn stokpaardje. Ook zijn drie skill trees werden al onthuld. Wie punten stopt in Bloodlust, pept zijn Buzz Axe op en krijgt grotere beloning wanneer de bruut kills aan elkaar rijgt. Investeringen in Mania doen je cooldown meter sneller aflopen en maken van Krieg een nog grotere tank. Skills in Hellborn zorgen tenslotte voor meer schade met vuurwapens als je zelf in de fik staat.

Je zal met de dynamietgooiende gek de frontlinies kunnen bestormen vanaf mei voor 9.99 dollar of 800 Microsoft Points.

Vanaf 2 april zal je ook weer kunnen levellen met je personages die momenteel op het maximale niveau zitten. De update verhoogt de limiet namelijk tot level 61. Daarnaast heb je dan ook de (extreem kleine) kans om Pearlescent wapens te vinden. Gamers zonder de Season Pass zullen voor deze update echter 5 euro mogen neertellen. De moeite waard?

Een derde, gratis update voegt op 2 april de Ultimate Vault Hunter modus toe. Deze optie voegt een soort van new game plus plus toe.

Tenslotte werd ook de vierde DLC voor Borderlands 2 aangekondigd. Details werden nog niet verklapt, maar je zou er vanaf het einde van juni mee aan de slag moeten kunnen. De naam van de uitbreiding zal vermoedelijk Bunkers and Badasses worden.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties