Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands 2 krijgt nieuw speelbaar personage

Een ontsnapt experiment met een focus op melee.

Borderlands 2 's volgende DLC zal bestaan uit een nieuw speelbaar personage. Onderstaande teaser van de volgende uitbreiding voor de uitstekende shooter werd getoond aan de mensen van SXSW Interactive.

In het filmpje dat werd getoond op het einde van een Gearbox panel dat werd geleid door Jonathan Hemingway en Matthew Armstrong, zie je een gigantisch silhouet die wat wegheeft van Batman's rugbrekende rivaal Bane. De text die het filmpje ondersteunt, voorspelt ook dat het zesde speelbare karakter geen watje zal worden: "Deep beneath Pandora, an experiment has escaped. Bandits beware, a new Vault Hunter is coming. More mayhem awaits."

Volgens de hints die het duo van Gearbox na de teaser gaven, zou de focus van het nog naamloze personage liggen op melee aanvallen. De DLC werd ontwikkeld op vraag van de fanbase die een krijger misten met de speelstijl van Borderlands 1's Brick. Die brede jongen liet liever zijn vuisten spreken dan zijn wapens.

Een release date konden de heren van Gearbox nog niet onthullen, maar ze beloofden dat de fans niet erg lang meer zouden moeten wachten. Het nieuwe personage zal echter niet omvat zitten in Borderlands 2's season pass, dus als je met het losgebroken experiment aan de slag wilt, zal je sowieso geld mogen neertellen.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties