Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Borderlands 2 komt er (mogelijk) aan

EDIT: Het is officieel!

Geruchten over Borderlands 2 gaan al in het rond sinds de eerste game en zijn DLC het onverwachts goed deden aan de kassa. De geruchten lijken nu waarheid te worden. Volgens een bron via eurogamer.net is de ontwikkeling van de sequel al een tijdje bezig. De game zou een release krijgen volgend jaar, op PC, Xbox360 en PS3.

2K Games zou "binnenkort" de game aankondigen, maar voorlopig bevestigen ze niets. Er werd eerder gespeculeerd op een aankondiging op de E3, omdat Borderlands 2 even voordien op een cv van een programmeur was opgedoken. Dat was dus niet het geval, maar Borderlands 2 komt er blijkbaar toch aan.

EDIT: Het is officieel, Borderlands 2 komt er. Randy Pitchford, de baas van Gearbox bevestigde het net via twitter, en ook de officiële site, Borderlands2.com is online. Voorlopig is er nog niet veel te zien, maar het eerste nieuws mogen we de komende dagen zeker verwachten.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties