Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"Border War"-skin krijgt nieuwe naam in Warzone en Modern Warfare

Je kan vast wel raden waarom.

De Border War soldier skin heeft een nieuwe naam gekregen in Call of Duty: Modern Warfare en Warzone nadat er klachten waren dat die de politie verheerlijkt.

De verandering werd gisteren doorgevoerd via een patch. Naast een nieuwe naam krijgt de skin ook een nieuwe omschrijving.

D-Day's Border War operator skin heet nu 'Home on the Range' en wordt als volgt omschreven: 'Speel samen met de herten en antilopen met de Home on the Range D-Day operator skin'.

Voorheen las de beschrijving 'Laat zien dat ze op het foute pad zitten en laat ze ervoor boeten met D-Day's Border War operator skin'. die omschrijving deed vele spelers de wenkbrauwen fronsen aangezien het gaat over het neerschieten van vluchtelingen bij de Mexicaans-Amerikaanse grens.

Het uiterlijk van de Border War skin is echter nog steeds hetzelfde. Op D-Day's borst staat nog steeds 'Police' geschreven en op zijn schouder prijkt de Texaanse vlag.

Het is de zoveelste aanpassing die Infinity War maakt aan Modern Warfare en Warzone sinds de protestacties tegen politiegeweld in de Verenigde Staten zijn gestart eind mei. Vorige week verwijderde de ontwikkelaar nog het OK-gebaar uit Warzone en Modern Warfare door de connotatie die het gebaar gekregen heeft bij extreem-rechts.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties