Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bonusepisode Life is Strange Before the Storm heeft releasedatum

Farewell.

Uitgever Square Enix heeft de releasedatum van de bonusepisode van Life is Strange Before the Storm onthuld. De episode is vanaf 6 maart beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De bonusepisode heet Farewell en is een op zichzelf staande aflevering van de game. De episode is enkel beschikbaar als je de Digital Deluxe Edition van Life is Strange Before the Storm bezet.

In Farewell keert Max Caulfield terug als speelbaar personage. Eerder raakte ook al bekend dat Ashley Burch terugkeert in de bonusepisode van Before the Storm. Burch sprak in de originele Life is Strange de stem in van Chloe, maar was niet beschikbaar voor de prequel.

Square brengt op 6 maart ook een gelimiteerde fysieke editie van Life is Strange Before the Storm uit. Deze editie bevat een boek met illustraties en een CD met de soundtrack van de game. Er is ook een Vinyl Edition van de game beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties