Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Boek én comic Uncharted in de maak

Lees binnenkort "The Fourth Labyrinth".

Wie dacht dat videogames de opvolger van boeken zijn, heeft het deels juist. Tegenwoordig zien we beide vormen van vertier echter meer en meer samenwerken. In het verleden zijn er reeds boeken verschijnen rond Mass Effect, Dragon Age, BioShock, Deus Ex en Halo (om er enkelen te noemen), en nu lijkt ook Uncharted zich aan dat rijtje toe te voegen.

Vanaf 4 oktober zal Uncharted: The Fourth Labyrinth namelijk uitgebracht worden. Dit is een boek waarin Nathan Drake naar New York zal reizen nadat hij een oproep krijgt van Victor Sullivan. Een van Sully zijn oudste vrienden werd namelijk dood teruggevonden in Manhattan. Het ziet ernaar uit dat Drave, Sully en de dochter van het slachtoffer, Jada Hzujak, de moord moeten onderzoeken. Uiteindelijk zal dit hun zelfs buiten de grenzen van New York, richting Egypte en Griekenland, brengen.

Voorlopig lijkt Uncharted: The Fourth Labyrinth enkel in Amerika uitgebracht te worden, maar niemand belet je om het boek nu al via een online winkelketen te bestellen.

Op 30 november, negentien dagen nadat Uncharted 3: Drake's Deception voor de PS3 in de winkelrekken ligt, zal de comic rond de schattenjager verschijnen. Spijtig genoeg is dat zowat alle informatie de we daarover konden vinden, maar we houden jullie op de hoogte.

Rond de film over Uncharted blijft het opvallend stil...

De cover van Uncharted: The Fourth Labyrinth.

Reacties