Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bluehole wijzigt schema voor PlayerUnknown's Battlegrounds patches

Komen nu minder vaak uit.

Ontwikkelaar Bluehole laat via een bericht op Steam weten dat de ontwikkelaar het schema voor het uitbrengen van patches voor PlayerUnknown's Battlegrounds wijzigt.

In het bericht staat dat de studio nu minder wekelijkse of maandelijkse updates voor PlayerUnknown's Battlegrounds uitbrengt. Deze maatregel blijft van kracht tot de officiële release van de game. De PlayerunKnown's Battlegrounds release is onlangs uitgesteld.

"Na intern overleg zijn we erachter gekomen dat het snel uitbrengen van patches en updates meer problemen creeërt dan verhelpt. We willen onze content grondig testen op onze test servers alvorens we deze officieel uitbrengen."

"Deze maatregel zorgt ervoor dat nieuwe content altijd van voldoende feedback wordt voorzien voordat we nieuwe features officieel aan de game toevoegen."

"We willen benadrukken dat deze werkwijze geen invloed heeft op de hoeveelheid content die we uitbrengen. We blijven ook net zo hard werken aan de ontwikkeling van de game", aldus Bluehole.

PlayerUnknown's Battlegrounds is nu speelbaar via Steam Early Access. Op de Site vindt je een overzicht met PlayerUnknown's Battlegrounds tips en tricks en een gids met PlayerUnknown's Battlegrounds map tips.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties