Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BloodRayne: Betrayal aangekondigd

Inclusief kort teaserfilmpje.

Vandaag onthulde Majesco de downloadbare titel BloodRayne: Betrayal, een 2D-sidescroller in ontwikkeling bij WayForward. De naam van de studio klinkt misschien niet zo bekend in de oren, maar het is een bedrijf dat in het verleden reeds instond voor redelijk wat geslaagde games voor consoles van Nintendo, zoals Contra 4 en Shantae: Risky's Revenge.

"Er is veel tijd gepasseerd sinds Rayne er voor het laatst in geslaagd is spelers te vatten met haar sterke mix van brutaliteit en schoonheid, en fans zijn ons blijven lastig vallen om een nieuw spel in de reeks uit te brengen ... BloodRayne Betrayal brengt de actievolle ervaring waar fans van de reeks op hebben zitten wachten in een digitaal formaat dat ook toegankelijk is voor nieuwe spelers die nog niet bekend zijn met Rayne's over-the-top en stijlvolle gameplay", aldus Jesse Sutton, baas van Majesco.

Het spel staat gepland voor een release deze zomer.

De rasechte teaser van de nieuwste BloodRayne.

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties