Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne-glitch laat je oneindig items dupliceren

Tot er een patch komt, tenminste.

Een glitch in Bloodborne laat je items dupliceren. Daarvoor heb je enkel een tweede personage nodig en 'pebbles.' Zo is het tevens mogelijk om oneindig veel items aan te maken die je extra Blood Echoes geven, die je nodig hebt om in level te stijgen.

Om van de glitch gebruik te maken, moet je één pebble achterlaten in de storage chest van een tweede karakter. Eenmaal terug bij het personage dat je gebruikt om te game te spelen, leeg je de storage chest. Je stopt dan het item dat je wil vermenigvuldigen er terug in. Daarna vul je de chest aan met zoveel pebbles als je wil. Elke pebble wordt nu omgezet in het item dat je eerder in de kist stopte.

In onderstaande video zie je de glitch in werking. Voor Bloodborne werden ook in de Souls-games dergelijke programmeerfoutjes gevonden. Die zijn na verloop van tijd middels patches gecorrigeerd.

Lees ook onze Bloodborne walkthrough.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties