Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard toont twee nieuwe skins voor Overwatch

Bliksemsnel.

Blizzard heeft twee nieuwe skins voor Overwatch onthuld. Het gaat om de skins Lightning Tracer en Venom Soldier die tijdens het tweede Overwatch Anniversary Event aan de game worden toegevoegd.

De tweede editie van het evenement gaat op dinsdag 22 mei van start en eindigt op dinsdag 12 juni. Blizzard belooft vijftig nieuwe cosmetische voorwerpen, waaronder acht Legendary en drie Epic skins. Ook nieuwe Dance Emotes komen tijdens het evenement uit.

Blizzard heeft met Lightning Tracer en Venom Soldier al twee Epic skins onthuld. Pirate Junkrat lekte eerder al via Twitter, dankzij het Braziliaanse Overwatch account.

Wanneer je tijdens het evenement inlogt, krijg je een Legendary Anniversary Loot Box met een Legendary voorwerp. Eveneens is Overwatch tussen 25 mei en 29 mei gratis speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Overwatch krijgt ook een roze Mercy-skin.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties