Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard sluit veilinghuis van Diablo III

"Ondermijnt de principes van Diablo."

Ontwikkelaar Blizzard heeft het online veilinghuis van Diablo III afgesloten, na eerder bekend te maken dat het einde van de functie nabij was. Spelers kunnen niet langer nieuwe voorwerpen laten veilen, bieden op geveilde voorwerpen of anderen uitkopen. Dit geldt zowel voor de veilinghuizen die werken met in-game geld, als de veilinghuizen die met echt geld functioneren.

Een boodschap in het menu van de veiling vertelt spelers dat ze 'voorwerpen moeten claimen voor 24 juni. Bestaande veilingen voltooien op basis van de overgebleven tijd.' Indien je je voorwerpen en goud niet oppikt voor 24 juni, verdwijnen die voorgoed.

Blizzard kondigde de sluiting van het veilinghuis vorig jaar al aan. "Ondanks de voordelen die het systeem biedt, ondermijnt het veilinghuis de principes van Diablo: monsters doden om coole spullen te krijgen," zo verklaart producent John Hight. De Diablo III-uitbreiding Reaper Of Souls komt volgende week uit. Marcel pende zijn eerste gedachten al neer in zijn preview van Diablo III: Reaper Of Souls.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties