Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard organiseert Overwatch 2 double XP weekends en geeft gratis skin weg

Om slechte launch goed te maken.

Om de slechte Overwatch 2 release goed te maken, organiseert Blizzard Entertainment Double Match XP weekends. Je krijgt ook een gratis skin en charm.

Het bedrijf verontschuldigt zich nogmaals voor de slechte launch. De dubbele XP weekends komen er zodat spelers "de verloren tijd kunnen inhalen". Wie inlogt tussen 25 oktober en het einde van Season One krijgt de nieuwe Cursed Captain Reaper Legendary skin en een Health Pack Weapon Charm cadeau.

De Health Pack Weapon Charm.

Verder meldt Blizzard dat er al veel Overwatch 2-problemen zijn opgelost en belooft de studio dat hij de game nauwlettend in de gaten houdt om problemen snel te kunnen verhelpen. Als laatste onthult hij ook een pagina waar je alle gekende fouten van Overwatch 2 terugvindt.

Dat Overwatch 2 een woelige launch kende, is nog zacht uitgedrukt. Zo was de game voor bepaalde periodes onbespeelbaar door overvolle queues, kregen bepaalde spelers geen toegang meer tot hun ontgrendelde personages en waren er verschillende DDoS-aanvallen op de Overwatch 2-servers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Overwatch 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties