Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard legt progressiesysteem Overwatch uit

Gesloten bèta is inmiddels weer begonnen.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment geeft in een developer update uitleg over het nieuwe progressiesysteem van Overwatch.

Individuele helden stijgen niet langer in level. Progressie is nu gebonden aan je account. Bij het bereiken van een nieuw level krijg je een 'loot box' met vier items.

De inhoud van de box varieert en kan onder andere uit nieuwe skins en animaties, emotes, poses, icons en graffiti tags bestaan. Het is tevens mogelijk om verkregen items in te ruilen voor in-game geld. Uiteindelijk voegt Blizzard ook microtransacties aan Overwatch toe.

Blizzard benadrukt dat alle items uitsluitend cosmetisch zijn en geen level cap hebben. "Het is puur een manier voor spelers om zich in de game uit te drukken", aldus de ontwikkelaar.

De bèta is inmiddels weer begonnen. Je kunt je nog steeds voor de bèta inschrijven via de Overwatch-site. Spelers die al in de vorige bèta zaten, doen nu automatisch weer mee.

Overwatch is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo's Overwatch preview lees je meer over zijn ervaringen in de gesloten bèta.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen