Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard stopt met melden abonnee aantallen World of Warcraft

'Er zijn betere methoden om succes te rapporteren'.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment meldt dat de studio geen abonneecijfers van World of Warcraft meer bekendmaakt. Het bedrijf geeft aan dat er betere methoden zijn om succes te rapporteren.

Volgens het laatste financiële rapport van Activision Blizzard heeft World of Warcraft momenteel 5,5 miljoen abonnees. Dat is een daling van 100.000 abonnees ten opzichte van het laatste rapport.

In het verslag geeft Blizzard aan dat 'dit het laatste rapport is waarin wij abonnee aantallen publiceren'. Volgens het bedrijf zijn er 'andere methoden die een beter beeld geven van Blizzard's zakelijke prestaties'. Het bedrijf richt zich nu op 'engagement' en kijkt naar verschillende interacties van de consument.

Op Gamescom heeft Blizzard de Legion-uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd. Een releasedatum is nog niet bekend.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen