Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard kondigt World of Warcraft: Legion aan

You are not prepared!

Ontwikkelaar Blizzard kondigt World of Warcraft: Legion aan. Dat doet het bedrijf tijdens diens persconferentie op Gamescom 2015. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

De focus van het verhaal ligt voornamelijk op de demon hunter Illidan Stormrage. Eerder was hij al de antagonist van World of Warcraft: The Burning Crusade.

De Demon Hunter wordt daardoor als speelbare klasse aan de game toegevoegd. Deze heroïsche klasse gebruikt demonische energie om zijn vaardigheden te verbeteren. Hierdoor kun je tijdelijk in een demoon transformeren en heb je de beschikking over extra bewegingsvrijheid.

Met World of Warcraft: Legion bezoek je tevens de zones van het nieuwe gebied The Broken Isles. In totaal verken je negen zones, die nieuwe dungeons en raids huisvesten. Eveneens maken de klassieke wapens The Ashbringer, Maw of the Damned, Ebonchill, Sheilun en Thas'Dorah hun opwachting, dankzij het Artifact Weapons-systeem. Tot slot kun je met de nieuwe uitbreiding een level van 110 bereiken.

World of Warcraft viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Sindsdien telt de populaire MMORPG alweer vijf uitbreidingen. Vorig jaar lanceerde World of Warcraft: Warlords of Draenor (review), die de Garrison en het gebied Draenor toevoegde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
See 4 more
Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties