Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard kondigt de Diablo III: Ultimate Edition aan

Ondersteuning voor het delen van karakters met vorige generatie.

Ontwikkelaar Blizzard kondigt de Diablo III: Ultimate Edition aan voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Deze versie is vanaf 19 augustus verkrijgbaar.

De Ultimate Edition bevat het originele Diablo III en diens uitbreiding Reaper of Souls. Je krijgt daarbij de mogelijkheid je karakters uit de originele game over te zetten naar deze nieuwe versie. Ook wanneer je overstapt van de vorige naar de huidige generatie spelcomputers, van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4 en van de Xbox 360 naar de Xbox One.

Blizzard heeft tevens een Apprentice-systeem toegevoegd waarmee je op een laag level een boost krijgt zodra je speelt met gamers die een hoger level bezitten. Ook deel je voortaan gevonden schatten via een mailsysteem en bestaan er Player Gifts. Deze verdien je tijdens het spelen specifiek om ze door te sturen naar je vrienden, en ze bevatten unieke voorwerpen.

De PlayStation 4 en Xbox One-versie van de Ultimate Edition heeft een gesuggereerde verkoopprijs van 69,99 euro. De PlayStation 3 en Xbox 360-versie is goedkoper: 39,99 euro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties