Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard heeft nog geen DLC plannen voor Overwatch

De game krijgt een traditionele uitgave.

Blizzard Entertainment heeft tijdens BlizzCon 2015 aangegeven dat er nog 'geen definitieve DLC plannen' voor Overwatch zijn.

Blizzard brengt verschillende versies van Overwatch uit. Al deze versies geven je echter toegang tot dezelfde personages en maps voor de game. De extra's in de Overwatch: Origins Edition en Limited Edition bestaan alleen uit extra skins en bonussen voor andere Blizzard-games.

"We weten helemaal nog niet of er nieuwe helden aan de game worden toegevoegd. Laat staan hoe en wanneer," aldus regisseur Jeff Kaplan. "Ik wil bij deze ook het gerucht tegenspreken dat er een 'hero store' in Overwatch aanwezig is. Wij hebben ook absoluut niet de intentie om extra maps voor de game te verkopen."

Overwatch komt in de lente van 2016 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees ook Yvo zijn bevindingen van de bèta in de Overwatch preview.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties