Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard daagt Diablo 4 bèta-testers uit om de servers te crashen

Bijna klaar voor de release.

Blizzard Entertainment organiseert van 12 tot en met 14 mei een laatste grote testweekend voor Diablo 4. Tijdens het 'Server Slam'-weekend wil de ontwikkelaar zoveel mogelijk spelers tegelijkertijd op de servers laten spelen om te kijken of die standhouden.

"We hebben zoveel mogelijk mensen nodig die Diablo 4 spelen om onze servers te testen voor de release", aldus game director Joe Shely.

Cover image for YouTube videoDiablo 4 Preview - Wat is Diablo 4?

Het 'Server Slam'-weekend is de laatste kans om de game uit te proberen voor de release in juni. Je kunt alvast alle classes uitproberen en tot level 20 brengen in de Fractured Peaks-zone. Progressie die je tijdens de bèta maakt, wordt evenwel niet overgedragen naar de releaseversie.

Wel kun je tijdens het weekend tegen de world boss Ashava vechten. Als je die verslaat, kun je de Ashava mount trophy in de finale versie van de game gebruiken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo IV

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties