Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard aanwezig op gamescom 2011

Nadat ze E3 aan zich lieten voorbijgaan.

Ontwikkelaar Blizzard heeft vandaag officieel laten weten dat ze naar goede gewoonte aanwezig zullen zijn op de gamescom te Keulen, zeg maar de Europese tegenhanger van de E3 in Amerika.

De stand zal gelegen zijn in Halle 6, waar onder andere eSports matches van StarCraft II en guild raids gaande in World of Warcraft op het grote scherm uitgezonden zullen worden. Daarnaast zal er voortdurend nieuws rond Blizzard door de luidsprekers van de booth knallen, en zullen er dans-en verkleedcompetities gaande zijn op het podium. De gamescom staat bekend om het grote aantal cosplayers dat er elk jaar naartoe trekt. Wij halen alvast ons Mickey Mouse pak bij de droogkuis vandaan.

De titels die Blizzard naar alle waarschijnlijk zal meebrengen naar de beurs in Keulen zijn Diablo III en StarCraft II: Heart of the Swarm. Wat er verder te zien zal zijn blijft voorlopig nog een mysterie. De onthulling van nieuwe titels - zoals Titan of een nieuwe WoW-uitbreiding - lijkt nihil gezien Blizzard in oktober haar eigen BlizzCon event zal organiseren in Californië.

De gamescom zal dit jaar van 20 tot 21 augustus plaatsvinden in Keulen. Ook Eurogamer Benelux zal ter plaatste aanwezig zijn om verslag uit te brengen.

Gameplay uit StarCraft II: Heart of the Swarm.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 3 more

Titan

Video Game

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties