Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops Cold War Zombies-map Mauer Der Toten releasedatum bekend

Schiet binnen enkele dagen uit de zombieblokken.

De nieuwe Black Ops Cold War Zombies-map Mauer Der Toten is vanaf 15 juli beschikbaar in de game. Dat meldt ontwikkelaar Treyarch via een officiële trailer.

Spelers worden dankzij de Zombies-map Mauer Der Toten gekatapulteerd naar het Berlijn van de jaren '80. Daar werden verschillende Requiem-agenten gevangengenomen en vervolgens gedwongen om voor Kravchenko te werken. Het verhaal dat achter deze map schuilt hoort bij het Dark Aether-narratief en ontplooit zich na de gebeurtenissen van Operation Excision.

Tijdens speelsessies verken je de straten, appartementsgebouwen, daken en metro van Berlijn. Naast een locatie onthult Treyarch dat deze nieuwe map nieuwe varianten van het nieuwe CRBR-S Wonder Weapon, evenals de craftable LT53 Kazimir en de perk Mule Kick. Dankzij die laatste kun je drie wapens gebruiken tijdens gevechten.

Naast de toevoeging van Mauer Der Toten gaat op 15 juli Black Ops Cold War Season Four Reloaded van start. Die mid-season update voegt de Dynamic Wall Buys-feature aan de Zombies-mode toe. Door die functie kunnen Wall Buy-weapons om de vijf ronden stijgen in rarity, dus van common naar legendary. Treyarch laat daarnaast weten dat de start van Season Four Reloaded zorgt voor deze onderstaande "fundamentele veranderingen".

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties