Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops Cold War spelers vernietigen hun eigen armour in Outbreak door bug

Als sneeuw voor de zon.

Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 is eerder vandaag gestart, maar dat verloopt niet zonder problemen. Zo klagen spelers over een bug in de nieuwe Outbreak-mode waardoor ze per ongeluk hun eigen armour vernietigen.

Outbreak is de nieuwe, grootschalige Zombies-mode die plaatsvindt op de Fireteam maps. Momenteel is er echter een een vervelende bug actief. Die zorgt ervoor dat de splash damage van de Ray Gun je eigen armour beschadigt. Een tweede bug zorgt er bovendien voor dat Retrieve, een van de objectives in Outbreak, niet correct registreert.

Cover image for YouTube video

Treyarch heeft via Twitter al gereageerd op de klachten. De ontwikkelaar belooft dat er oplossingen in de maak zijn voor beide bugs, net als voor enkel andere problemen waar de game mee kampt.

Season Two kent voorlopig ook in Warzone een valse start. De Call of Duty: Warzone Season Two patch veroorzaakt immers problemen met de framerate. Daarnaast is er ook slecht nieuws voor PS4-eigenaars, want je moet data van je PS4 500GB schrappen om de Call of Duty: Warzone Season Two patch te downloaden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties