Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops Cold War krijgt waarschijnlijk grootschalige Zombies mode genaamd Outbreak

Gelekt via de officiële Call of Duty app.

Via de officiële Call of Duty app is een nieuwe mode voor Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt. In de app was eventjes een aankondiging te vinden voor Outbreak, een 'nieuwe, grootschalige zombie-ervaring'.

De aankondiging is intussen terug verdwenen, maar uiteraard circuleren er al tal van screenshots op het internet. Vermoedelijk volgt er binnenkort dan ook een officiële aankondiging van Activision.

De nieuwe mode is geen grote verrassing, aangezien ontwikkelaar Treyarch enkele dagen terug al gehint had naar nieuwe Zombies-content via een teaser op Twitter. Daarnaast gonst het sinds vorige week ook van de geruchten dat er zombies naar Call of Duty: Warzone komen.

Voorlopig blijft het echter speculeren over wat Outbreak precies is. Speelt die modus zich af op een klassieke Fireteam map? Of is hij op een of andere manier gerelateerd aan Warzone? Vermoedelijk speelt Outbreak zich af in het Oeralgebergte, tenminste als we afgaan op het einde van de vorige Zombies mode. Bovendien heeft Black Ops Cold War met Ruka al een Fireteam map in het Oeralgebergte.

Volgende week weten we ongetwijfeld meer. Black Ops Cold War en Warzone Season 2 start immers op 25 februari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties