Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops: Cold War en Warzone Season 5 release bekend

Nieuwe Operator.

De Black Ops Cold War en Warzone Season 5 release is bekend. Het nieuwe seizoen start op 12 augustus. Dat onthult uitgever Activision in de eerste trailer van het seizoen.

Naast een datum bevestigt de uitgever het gerucht dat Season 5 de Operator Kitsune en haar Tec-9 pistolen introduceert.

In de trailer zie je dat de opdrachtgever van Kitsune niemand minder is dan Stitch. Volgens de beschrijving voert hij de laatste stappen van zijn plan uit. Dat plan heeft vermoedelijk te maken met de opdracht die hij kreeg van Perseus en zijn persoonlijke wraakmissie tegen Adler.

Naast een datum en een Operator, onthult Activision voorlopig niets meer over Black Ops Cold War en Warzone Season 5.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties