Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops Cold War en Warzone Season 4 releasedatum bekend

Impactvol.

De Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 4 release is op 17 juni. Het nieuwe seizoen bevat traditiegetrouw nieuwe content in de vorm van maps, wapens en modi.

In de gameplaytrailer is te zien hoe een satelliet naar de aarde stort en voor chaos zorgt. Season 4 moet vier nieuwe maps bevatten, waaronder een 2v2 versie van Amsterdam. Tevens maakt de klassieke map Hijacked zijn opwachting.

Tot slot komt er nieuwe content voor Zombies genaamd Zombies Uncaged. Wat dat precies gaat inhouden, is nog niet bekendgemaakt.

Wil je meer over Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone weten? Start dan bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties