Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops Cold War challenges nu te voltooien bij verlaten van match

Niet iedereen is fan.

De Black Ops Cold War patch van 29 april zorgt er onder andere voor dat je nu ook progressie maakt met alle challenges van de game wanneer je een match verlaat die nog bezig is. Dat maakt Treyarch bekend via zijn website.

Afgelopen nacht rolde Treyarch een patch uit die stabiliteitsproblemen en bugs aanpakt. Daarnaast kregen spelers ook de mogelijkheid om challenges te voltooien wanneer ze een match verlaten die nog bezig is.

Niet iedereen is daar even blij mee. Al snel lieten velen hun ongenoegen blijken via Reddit. Zo vrezen fans dat dit nog meer spelers gaat motiveren om matches vroegtijdig te verlaten.

Daarnaast zorgt de update er ook voor dat je nu je ping ziet in de lobby van het matchmaking-scherm. Welke dingen de update nog meer toevoegt of verhelpt, lees je in de patch notes op de blog van Treyarch. Eerder deze week was er al een Call of Duty: Warzone update die problemen met het Hunt for Adler-evenement verhelpt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties