Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops 4 Blackout Zombie spawns en Mystery Box locaties

Waar vind je de zombies en mystery box locaties in Blackout.

Black Ops 4 Blackout Zombies en Mystery Boxes zijn enkele van de geheimen die je in de Battle Royale modus kunt vinden.

In de meeste andere vergelijkbare games kom je nooit in contact met niet-menselijke personages, maar in Blackout trotseer je dus Zombies. Waar ze zich schuilhouden hangt nauw samen met de Blackout Mystery Box locaties. Als je ze beide vindt, levert die kostbare en zeldzame loot op.

In tegenstelling tot de Blackout Character Missions, welke je slechts een keer kunt voltooien, is het bewust zoeken naar Zombies locaties een goede strategie om steeds goede loot te verzamelen.

Op deze pagina:

Black Ops 4 Blackout Mystery Boxes en Zombie spawns uitgelegd

Op bepaalde locaties op de map spawnen Zombies en Mystery Boxes. Deze Mystery Boxes en Zombies kunnen elke soort loot in de game bevatten. Maar er zijn er enkele rare en kostbare items, zoals de Raygun, Cymbal Monkey en Zweihänder, die je enkel van de Zombies en Mystery Boxes kunt krijgen.

Zodra je op de plek arriveert moet je een zekere tijd wachten en zombies doden tot deze opent. Jaag ze op of laat ze tot bij jou komen, en al gauw hoor je een geluid dat aanduidt dat de Mystery Box geopend is.

Je kan weten waar de Mystery Box locaties zich bevinden door de grote lichtstraal in de hemel:

Er zullen er nooit meer dan twee tegelijk aanwezig zijn, en dit op vijf vooraf bepaalde locaties. Je weet dus exact waar ze zullen zijn. Er kunnen er nieuwe toegevoegd worden wanneer Mystery Boxen geopend of vervallen zijn in een match. Dit wordt aangeduid door het geluid van onweer. Als je dit hoort, kijk dan rond om te kijken of de nieuwe locatie dichtbij is. Dan kan je beslissen of het de moeite waard is of niet.


Check ook even onze andere Blackout tips en tricks:


Black Ops 4 Blackout Zombies en Mystery Boxes locaties

Dit zijn de vijf Mystery Box en zombie spawn locaties in Blackout:

Blackout Mystery Box en zombie spawn locaties map

Om specifiek te zijn vind je ze op deze plekken (we gaan tegen de klok in op de kaart):

Ten westen van Array, de Mystery Box locatie is op het dak van een gebouw langs de baan.:

Lighthouse in de zuidwestelijke hoek van de kaart:

Boxing ring 'The Anvill', net ten westen aan de overkant van de rivier van Turbine:

Graveyard, in het zuidoosten van Asylum:

Asylum, in de noordoostelijke kamer op het gelijksvloers:

Vergeet niet dat deze enkel actief zijn als de lichtstraal boven de locatie schijnt. Je kan deze van over de hele map zien, dus je kunt ze niet missen.

Wat je nog over Blackout Mystery Boxes en Zombie spawn locaties moet weten

Hier zijn nog een paar andere zaken die je moet weten over de Mystery Boxes en zombie spawns:

  • Mystery Box locaties worden ongeveer een minuut na de start van de match toegevoegd. Als je dus als eerste wil arriveren, dan heb je twee opties. Ofwel probeer je te voorspellen waar er eentje tevoorschijn zal komen aan de hand van bovenstaande kaart, of door je afdaling zo traag mogelijk te maken. In tegenstelling tot Fortnite waar je praktisch de gehele kaart kunt overbruggen als je vroeg je parachute opent, val je in Blackout vrij snel uit je helikopter. Je kan echter wat tegensturen en zoveel mogelijk gliden om je afdaling te vertragen.
  • Zombies zijn vervelend maar je kan ze met enkele slagen uitschakelen als je geen wapen hebt. Probeer echter niet overweldigd te worden en zorg ervoor dat je een uitgang in de buurt hebt in het geval dat je het nodig hebt!
  • Mystery boxes en zombie spawn locaties zijn ook een goede plek om te voorspellen waar andere spelers naartoe zullen gaan in het geval je aan je Challenges wil werken of Merits wil verzamelen. Zorg wel dat je er op tijd bij bent want indien je te laat bent, krijgen andere spelers de loot en zullen ze moeilijker zijn om neer te schieten...

Het wordt interessant om te zien hoe de meta evolueert in Blackout. Zullen de spelers die uitzonderlijk goed zijn in het looten van Mystery Boxes een echt voordeel hebben of is het enkel iets dat een kleine boost zal geven aan degenen die er tijd voor uittrekken?

Hoe dan ook, de Mystery Boxes en zombies zijn één van Blackout's meer unieke en vernieuwende features, en elk bezoek eraan zal je in elk geval heel wat goede loot opleveren. Als je de zombies kunt overleven tenminste.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties