Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops 2 aangekondigd

Een gewelddadige toekomst lonkt.

Black Ops 2 werd zopas aangekondigd op de site van Call of Duty. Na een maandenlange speculatie is dus eindelijk zeker wat we al lang wisten: de Call of Duty franchise krijgt een nieuwe telg.

Veel is op dit moment over Black Ops 2 nog niet geweten, daar de teller naar de echte world release pas over een goeie 15000 seconden op nul staat. Maar op de site van Call of Duty valt al één en ander te weten te komen. Zo is het nu zeker dat minstens een deel van de game zich in de nabije toekomst zal afspelen.

Dit wordt bewezen door een eerste screenshot die een futuristische soldaat toont. Een eerste trailer zal vandaag nog online komen.

De eerste screenshot van Black Ops 2

Ook de voorlopige releasedatum van Black Ops 2 werd al vastgelegd. Naar goede gewoonte komt de nieuwste Call of Duty in de herfst, namelijk op 13 november. Dit voor PS3, Xbox 360 en PC.

Later meer...

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties