Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioWare werkt aan nieuwe franchise

Promotiefilmpje toont drie volle seconden beeldmateriaal!

BioWare is reeds bezig aan een nieuwe franchise. Een promotiefilmpje voor de Spike Video Game Awards belooft ons immers de eerste info op 10 december. En om ook de sceptici tevreden te stellen, wordt in het filmpje meteen ook drie volle seconden aan beeldmateriaal van de game getoond.

Uit de beelden valt weinig op te maken. Al lijkt het er wel op dat BioWare de ruimte achter zich heeft gelaten. De beelden doen denken aan een RTS die zich afspeelt in het heden, met hedendaagse wapens.

De nieuwe game blijkt van een nieuwe divisie van BioWare. De andere BioWare studio's kunnen zich dus blijven concentreren op Star wars: The Old Republic, Dragon Age en Mass Effect. Die laatste franchise loopt echter op zijn laatste benen, want na Mass Effect 3 is het overkoepelende verhaal voorlopig afgelopen.

Wil je weten of dit eerdere werk van de koning der RPG's iets is voor jou, lees dan zeker onze reviews van Mass Effect 2 en Dragon Age 2 !

Getagged als

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen