Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioWare toont conceptbeelden voor nieuwe Mass Effect

En maakt ontwikkelingsteam bekend.

Ontwikkelaar BioWare heeft wat concept art voor de nieuwe Mass Effect gedeeld. Dat deed de ontwikkelaar tijdens een online panel ter ere van 'N7 Day.' Daarbij viert BioWare elke 7 november het verleden en de toekomst van zijn ruimte-RPG met fans.

De ontwikkelaar kondigde ook een paar van de namen in het nieuwe Mass Effect-team aan. Chris Schlerf is de nieuwe hoofdschrijver voor de reeks. Hij schreef eerder het verhaal van Halo 4. Mac Walters neemt de rol van creatief verantwoordelijke over van Casey Hudson, die met zijn oude team aan een nieuw project werkt. Walters was eerder de hoofdschrijver van Mass Effect 3.

Veel meer nieuws is nog niet beschikbaar. BioWare Montreal houdt zich voornamelijk met de ontwikkeling bezig. Dat team leverde eerder de downloadbare uitbreiding Omega voor Mass Effect 3. BioWare Edmonton maakte de eerste Mass Effect-trilogie en werkte onlangs nog Dragon Age: Inquisition af. Die game komt op 21 november uit.

Op een releasedatum voor de nieuwe Mass Effect blijft het nog even wachten. Mass Effect 3 kwam in 2012 uit. De laatste downloadbare uitbreiding voor die game volgde in maart 2013.

Geschreven door Kenneth De Muyt.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Eurogamer-Team

Contributor

Reacties