Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioWare toont concept beelden van Mass Effect 4

De Mako buggy komt terug.

Ontwikkelaar BioWare heeft op de San Diego Comic-Con beurs enkele concept beelden getoond van Mass Effect 4. De beelden tonen dat de Mako buggy terugkomt en hoe de bepantsering van het hoofdpersonage er uitziet.

De Mako buggy was tot nu toe enkel speelbaar in de eerste Mass Effect game. Het nieuwe model is sneller, maar lijkt geen wapens te hebben.

De beelden van de bepantsering tonen zowel de mannelijke als vrouwelijke variant. De bepantsering suggereert dat het hoofdpersonage opnieuw een mens is.

Voorts is er nog bijna niks bekend over de nieuwe Mass Effect game. BioWare suggereerde tijdens de Comic-Con beurs wel dat de coöperatieve multiplayer terugkomt en dat de game zich misschien afspeelt tijdens de laatste levensjaren van Shepard, het hoofdpersonage uit de vorige drie Mass Effect games. Enkele bekende gezichten 'komen misschien terug.'

Er is nog geen nieuws over de definitieve titel en releasedatum van de game. Wel heeft de volgende Mass Effect volgens BioWare nog 'verschillende jaren' werk nodig.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties