Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bioware doet ME2 DLC-plan uit de doeken

Twee gratis DLC-packs kort na de launch.

Bioware heeft zijn DLC-plannen voor Mass Effect 2 bekend gemaakt. De titel krijgt een eigen DLC-platform genaamd 'Cerberus Network'. Hierop zal je dagelijks het laatste nieuws te lezen over de komende downloadable content packs voor de game. Deze service zal gratis zijn maar is wel enkel beschikbaar voor mensen die het spel nieuw kopen. Mensen die hun games tweedehands kopen moeten dus op hun kin kloppen.

De developer kondigde meteen ook al twee DLC-packs aan. Eentje daarvan zal verschijnen op de launch van Mass Effect 2 en zal nieuwe items, missies en een uniek crewmember bevatten. Het tweede pakket zal niet veel later verschijnen en bevat een nieuw voertuig, nieuwe items en natuurlijk ook weer nieuwe missies. Deze beide DLC zal volledig gratis zijn.

Mass Effect 2 verschijnt volgende week vrijdag op Xbox360 en PC. Wij zullen vanzelfsprekend een review klaar hebben maar tot het zover is, kun je al terecht bij onze preview.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties