Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bioshock Infinite's Burial At Sea DLC verschijnt 12 november

Maak opnieuw kennis met Rapture in Episode 1.

De downloadbare uitbreiding Burial at Sea - Episode 1 voor Bioshock Infinite is vanaf 12 november verkrijgbaar. Dat maakt uitgever 2K Games bekend. Vanaf die dag is de DLC te downloaden voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

"De uitbreiding is een liefdesbrief aan Bioshock-fans, maar het is ook het begin van een verhaal dat gamers een nieuw perspectief biedt op het Bioshock-universum," stelt ontwikkelaar Ken Levine van Irrational Games.

"Met Burial at Sea hebben we Rapture niet bij elkaar geschraapt uit overgebleven Bioshock en Infinite-delen, maar hebben we de omgevingen helemaal van de grond af opnieuw opgebouwd."

In Burial At Sea spelen Booker DeWitt en Elizabeth wederom de hoofdrol, ditmaal in een film noir-achtige setting. De uitbreiding toont de onderwaterstad Rapture in zijn hoogtijdagen, voor het verval plaatsvond.

Hier kun je onder andere aan de slag met een nieuwe Plasmid en een 'oud bekend' wapen uit de originele Bioshock. Het wapenwiel maakt wederom zijn opwachting, na afwezig te zijn in Infinite.

De content kost €14,99 en is ook onderdeel van de Season Pass. Heb je die al aangeschaft, dan krijg je automatisch toegang tot Burial At Sea - Episode 1. In de tweede episode speel je voor het eerst als Elizabeth zelf. Een releasedatum daarvan is nog niet bekend.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties