Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum voor Bioshock Infinite: Complete Edition

Speciale bundel bevat alle DLC.

Bioshock Infinite wordt op 4 november opnieuw uitgebracht als Bioshock Infinite: Complete Edition. Dat heeft moederbedrijf Take-Two Interactive vandaag bekend gemaakt.

De bundel bevat naast de game ook het gros van de downloadbare uitbreidingen die voor Bioshock Infinite is uitgegeven. Zo zitten beide delen van het Burial at Sea bij het pakket inbegrepen. Ook de challenge-modus Clash in the Clouds zit erbij.

Je krijgt tevens verschillende uitbreidingen tot je beschikking die eerder alleen als pre-orderbonus zijn uitgegeven: de Industrial Revolution Pack, de Upgrade Pack en de Early Bird Special Pack.

Bioshock Infinite: Complete Edition is alleen verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De bundel komt niet naar de pc en wordt ook niet als download aangeboden. De bundel krijgt een adviesprijs van 40 dollar. Een Europese prijs is nog niet bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties