Skip to main content

Bioshock 2 Protector's Trials verschenen

En meteen weer verdwenen.

De saga omtrent de PC-release van de Protector's Trials en Minerva's Den -beide DLC-pakketten voor Bioshock 2- blijft voortduren. Werden beide vorig jaar geschrapt, dan kondigde 2K enkele weken later aan dat er toch een PC-versie zat aan te komen.

In eerste instantie werd gezegd dat de Protector's Trials eind januari zouden verschijnen, maar die datum ligt intussen achter ons en nog steeds geen officieel bericht van 2K over wanneer we deze DLC dan wel mogen verwachten. Tot gisteren, wanneer de Protector's Trials DLC plots beschikbaar leek te zijn op Games For Windows.

Tot wanneer enkele enthousiaste fans de gevraagde $5,75 neertelden om iets later vast te stellen dat de extra maps in-game niet in de verste verte te bespeuren waren. 2K's community manager Elizabeth Tobey verklaarde niet veel later op de officiële fora dat het niet de bedoeling was dat de DLC al zou verschijnen. In de tussentijd is de link naar de DLC dan ook van de Games For Windows website gehaald.

In ieder geval kunnen we dit als een bevestiging zien dat de DLC effectief onderweg is. Of de Protector's Trials alsnog een prijskaartje krijgen -in tegenstelling tot wat eerder beweerd werd- blijft onduidelijk.

Zit iemand hier nog op te wachten?

Read this next