Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Biomutant trailer toont nieuwe gameplay

Biomuteert in verschillende vormen.

Biomutant krijgt na een lange periode van stilte een nieuwe gameplaytrailer en een bijbehorend interview met creative director Stefan Ljungqvist van ontwikkelaar Experiment 101.

Ljungqvist herhaalt in het interview nogmaals dat Biomutant een actie-RPG is en dat je in de game je eigen dierlijke personage samenstelt. Daarnaast ontdek je in de beelden en het interview dat er heel wat aanpassingsmogelijkheden voor je outfit zijn. Zo maak je van een tandenborstel een krachtig wapen.

Cover image for YouTube videoBiomutant - Exclusive Gameplay Interview | Summer of Gaming 2020

Verder toont de trailer enkele dieren waarmee je het personage kunt samenstellen. Volgens Ljungqvist heeft elk dier unieke eigenschappen en zijn sommige dieren beter in melee-gevechten, terwijl andere beter zijn in stealth of over magische krachten beschikken.

Ten slotte laat de creative director weten dat de game nog geen concrete releasedatum heeft vanwege het kleine team van ontwikkelaars en de vele functies die elke medewerker vervult.

Biomutant is al eventjes in ontwikkeling. In 2017 kon Sander al voor een eerste keer met de game aan de slag. Zijn bevinden lees je in onze Biomutant preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Biomutant

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties