Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Binnenkort kun je een Shiny Celebi vangen in Pokémon Go

Met de hulp van Jessie en James.

Ter ere van de release van de nieuwe Pokémon-film kun je binnenkort een Shiny Celebi vangen in Pokémon Go. Het is de eerste keer dat ontwikkelaar Niantic het mogelijk maakt om een shiny versie van een Legendary Pokémon te vangen.

Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle komt later deze maand uit. Om dat te vieren, kun je vanaf 8 december een speciaal onderzoek uitvoeren in Pokémon Go om de Shiny Celebi te vinden. Tijdens het onderzoek word je bovendien voor één keer niet geholpen door Professor Willow, maar door Jessie en James van Team Rocket.

Daar stopt het echter niet voor Jessie en James. Op 25 december keert het duo nogmaals terug met een nieuwe Shadow Pokémon. Van 14 tot en met 21 december kun je dan weer Explorer Pikachu ontmoeten in het wild en tijdens raids. Met een beetje geluk vind je zelfs een Shiny Explorer Pikachu.

Heb je zin om terug aan de slag te gaan met Pokémon Go? Wij hebben alvast de belangrijkste Pokémon Go tips en tricks voor je opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties