Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Binnenkort From Dust op PS3

Nog zes keer slapen!

De uitstekende godgame From Dust is al een paar weken verkrijgbaar op Xbox 360 en PC maar tot nu toe moesten gamers met enkel een PS3 op hun kin kloppen. Deze mensen kunnen alvast opgelucht adem halen: From Dust verschijnt over een kleine week op PlayStation Network, op 14 september om precies te zijn.

In From Dust speel je een almachtige god die het leven van de inboorlingen op een eiland veel beter of veel slechter kan maken. Met je goddelijke krachten kun je namelijk het landschap vervormen zoals jij dat wil. Maak een bergketen om een tsunami te weerstaan, vecht tegen orkanen en tem vulkanen, in From Dust kun je het allemaal doen.

Dat Eurogamer Benelux een fan is van de game zou na het bekijken van onze From Dust Kickoff geen geheim meer mogen zijn voor je!

De From Dust Kickoff

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen