Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Binnenkort eerste ingame beelden Skyrim

Morgen, om precies te zijn.

De laatste jaren leek Bethesda vastgeroest te zijn aan de Fallout-franchise, maar de aankondiging van The Elder Scrolls V: Skyrim, nam alle twijfel weg. Vervolgens kwam het internet, het zag de teaser en ging uit z'n dak.

Vandaag kunnen we jullie melden dat Bethesda een kick-ass nieuwe wallpaper voor z'n game online heeft gezet. Cool he, met die staart en de mist rond het personage en zo. Wat zeg je, "er staat een countdown timer onder aan de pagina". Waarvoor die dient? Geen idee, misschien de tijd tot de volgende wallpaper online komt te staan.

Bij nader inzien is dat niet echt het geval. Het zinnetje eronder laat er weinig twijfel over bestaan. Om 4 uur morgennamiddag zullen we de eerste ingame beelden van The Elder Scrolls V: Skyrim te zien krijgen. Gelukkig hoeven we onze eerstgeborene geen 'Dovahkiin' te dopen om de trailer te zien te krijgen ... denk ik. Misschien toch maar best even een mailtje sturen om te vragen of Bethesda dat vermoeden kan bevestigen.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties