Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Binnenkort digitaal PSP-games huren?

Alles wijst in de goede richting.

Nu verhuren een no-go is geworden in België lijkt het digitaal aanbieden van PSP-spellen een godsgeschenk te worden voor mensen die titels eerst even grondig willen uittesten alvorens tot de aankoop over te gaan. Volgens verschillende bronnen zal Sony het in de toekomst namelijk mogelijk maken om games voor hun handheld via de PlayStation Store aan te kopen, en dat voor een gelimiteerde tijd.

De community heeft dit plan ontdekt toen men opeens zag dat binnen het informatiepaneel van spellen de woorden "Starts", "Expires" en "Hours Left" te vinden zijn. Ook wij kunnen geen enkel ander gebruik voor deze woorden vinden dan binnen een context waarbij Sony volledig zelf een verhuurdienst gaat opstarten.

Wat voor een prijskaartje aan het huren van games zal vast hangen blijft nog onduidelijk, alsook verdere specifieke informatie. Wat voor periodes zullen er allemaal te vinden zijn om een spel te huren? Krijgen we toegang tot het volledige spel? En wanneer zal de dienst het licht zien? Hopelijk geeft Sony ons snel een antwoord op deze vragen, want wij zijn alvast enthousiast!

Getagged als

Reacties