Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Binary Domain aangekondigd

Van de man achter Yakuza.

SEGA kondigde onlangs Binary Domain aan, het nieuwste project van Toshihiro Nagoshi, vooral bekend als de grote man achter de Yakuza-franchise. Het schietspel lijkt een beetje weg te hebben van de film I, Robot met Will Smith in de hoofdrol.

We schrijven 2080. Tokio werd overrompeld door robots en de mensheid is met hen in een hevig gevecht verwikkeld. De intelligente machines palmen de high-tech hogere niveaus van de stad in, terwijl de mens teruggedrongen werd tot laaggelegen sloppenwijken.

Als speler stuur je een team van internationale vredesstrijders aan die van daaruit opereren. Maar al snel krijgen jullie naast de vijandelijke robots ook nog eens te kampen met je eigen gedachtegang: wie is er nu eigenlijk nog mens en wie robot?

Het spel wordt ontwikkeld door SEGA Japan maar is bedoeld voor een internationaal publiek. Aangezien een beeld meer zegt dan 1000 woorden krijgen jullie hieronder de aankondigingstrailer voorgeschoteld.

De mensheid in het nauw door z'n eigen creaties.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties