Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bigfoot easter egg gevonden in GTA 5

Extra editie! Bizarre gouden plant geeft je grote poten!

Een nieuwe easter egg in Grand Theft Auto 5 laat je spelen als Bigfoot. Dit is ontdekt door redditor rkRusty.

De nieuwste update van de game bevat een nieuwe achievement/trophy genaamd Cryptozoologist. Deze krijg je als je alle dieren hebt ontgrendeld voor de movie editor modus. Wanneer deze word uitgereikt, zijn er echter 21 van de 22 dieren vrijgespeeld.

rkRusty dook in de bestanden van de pc-versie van Grand Theft Auto 5 en ontdekte dat er een speciale gouden peyote-plant bestaat. Deze plant blijkt alleen in de wereld aanwezig als je de game op een dinsdag tussen half 6 en half 9 's ochtends speelt. Daarnaast moet het weer in de pc-versie mistig zijn en moet het in de consoleversies sneeuwen. Alleen dan kan je op specifieke coördinaten een gouden peyote-plant vinden, die je in een sasquatch verandert. De coördinaten zijn -1472.531, 4439.456, 18.862.

Naast de bovenstaande vereisten is het noodzakelijk dat je de game hebt uitgespeeld, je alle andere peyote-planten hebt gevonden en dat je de missie The Last One hebt uitgespeeld zonder de sasquatch te doden. Youtuber 2H2K heeft de easter egg in een filmpje bevestigd.

Dit maakt nog maar eens duidelijk dat Los Santos veel geheimen bevat. Zouden er nog GTA 5 cheats zijn die we niet ontdekt hebben?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties