Skip to main content

Beyond Good And Evil 2 duikt op op webshop

Mét release date.

Online webshop Zavvi biedt sinds vandaag de game Beyond Good And Evil 2 te koop aan. De game had tot op de dag van vandaag nochtans geen officiële release date.

Waarschijnlijk heeft Zavvi zelf ook geen idee wanneer de game zal verschijnen, maar is dit gewoon een berekende gok. De box art die ze met de titel linken ziet eruit alsof hij door een 10-jarige is gemaakt met Paint. De afbeelding die voor het hoesje werd gebruikt, komt zelfs uit de eerste titel. Die is ondertussen al 10 jaar oud.

De beschrijving van het spel doet echter vermoeden dat de webshop niet helemaal uit zijn nek lult. Die beschrijving luidt als volgt:

Release Date: 22 March 2014

Designed by Michel Ancel and his acclaimed design team at Ubisoft, this is a sequel to the beloved adventure game, Beyond Good & Evil.

The game has not yet, however, been officially announced under the title "Beyond Good & Evil 2″ it is instead referred to simply as "Next Michel Ancel Project" after its creator, it it might possibly have a unique title to reboot the franchise.

Michel Ancel bevestigde een tijdje terug inderdaad dat hij en zijn team nog steeds aan de titel werken, maar erg veel van de game hebben ze nog niet weten te tonen. De ontwikkeling van Rayman Legends zal de voortgang van de werken aan Jade's tweede avontuur tevens niet positief hebben beïnvloed.

Als de release date van 22 maart 2014 klopt, zou het spel mogelijk een next-gen titel kunnen worden, alhoewel de getoonde (gelekte) gameplay grafisch niet zó indrukwekkend leek. Andere geruchten doen dan weer de ronde dat het spel een exclusieve titel voor de Wii U zou worden, maar hier is nog geen bewijs rond gevonden.

Is dit next-gen?

Read this next