Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Thor komt naar Fortnite

Opletten voor de man met de hamer.

Via een teaser op Twitter onthult Epic Games dat er een Thor-crossover naar Fortnite komt. Vanaf 27 augustus zal de superheld van Marvel op verschillende manieren zijn opwachting maken in de game. Vermoedelijk start die dag ook Season 4.

Geruchten over de komst van Thor deden al weken de ronde en worden nu bevestigd. Wat de crossover precies inhoudt, is nog onduidelijk. Een nieuwe Thor skin lijkt een zekerheid, maar mogelijk komt er ook een grootschaliger evenement, zoals in 2018 ook het geval was met de tijdelijke aanwezigheid van de Infinity Gauntlet in wedstrijden.

Thor is dus lang niet de eerste superheld die zijn opwachting maakt in de game. Vorig seizoen speelde Aquaman bijvoorbeeld een belangrijke rol in Fortnite. Die crossover kreeg vorige week overigens nog een staartje, toen Fortnite werd aangeklaagd door het Coral Castle Museum.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties