Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: The Elder Scrolls 6 komt niet uit op PlayStation

Sowieso nog even wachten.

Uit een juridisch document dat Microsoft heeft ingediend, blijkt dat The Elder Scrolls 6 niet naar de PlayStation komt. Gamers uit het blauwe kamp hebben nog wel even de tijd om een nieuwe console te kopen, want hetzelfde document meldt dat The Elder Scrolls 6 ten vroegste in 2026 uitkomt.

Het document werd ingediend in het kader van de rechtzaak die Microsoft momenteel met de Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) uitvecht over de geplande overname van Bethesda en Activision.

In een overzicht valt te lezen dat The Elder Scrolls 6 een gelijkaardige release als Starfield zal hebben, met releases op de pc en Xbox. Er staat ook expliciet vermeld dat de release ten vroegste in 2026 valt.

Dat laatste lijkt echter een optimistische inschatting, gezien de lange tijd die er meestal tussen Bethesda-games zit. Sinds de aankondiging van The Elder Scrolls 6 in 2018 blijft het bovendien stil rond de game. Desondanks hebben we alvast alle The Elder Scrolls 6 geruchten voor je verzameld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties